дамска тоалетка

Защо тоалетката е практична и желана мебел

Спални

Щом настъпи времето да обновите спалнята си със сигурност разглеждате най-различни каталози и дизайнерски идеи за модерна и функционална атмосфера. Фокусирани върху базовите мебели, като легло, гардероб и скрин, е възможно да пропуснете един важен, но много полезен елемент за дамите. Венус тоалетка с огледало – извънредно полезна и практична вещ, която ще ви изненада със своите немалко качества. И ако си мислите, че това е един артикул от миналото, който няма място в днешния съвременен дом – много грешите. Модерната тоалетка с огледало, помага на всяка дама да се чувства специална и да има свое кътче за разкрасяване.

Важни и безспорни качества на тоалетката с огледало Венус

Съвременната жена със сигурност се нуждае от тази мебел в спалнята. Освен, че предлаганите на пазара модели са разнообразни, красиви и биха подхождали на всеки един интериор, те ви помагат в организирането на личните ви козметични средства и аксесоари. Благодарение на тоалетката с огледало Венус, жената ще се чувства специална и ще може спокойно да се подготви за предстоящия ден. Тя е красива визуално и различните рафтове и чекмеджета предлагат огромно удобство. Повече няма различните ви аксесоари да се намират на погрешното място. Мъжете също ще са доста по-доволни, защото ако се гримирате в банята си пречите и възникват спорове.

Тоалетка

Тоалетка Сити 3048 днешното предложение от магазин Венус:

  • Моделът разполага с чекмедже и красива орнаментна дръжка;
  • Практично и достатъчно голямо огледало;
  • Изработката е от висококачествено ПДЧ 16мм в цвят бял гланц – това позволява да я комбинирате с различни по цвят и вид артикули.

Тази изтънчена и стилна мебел се нуждае и от място за сядане. Разгледайте и предложенията на Венус за табуретки и малки фотьойли, които ще ви предоставят удобство, когато се разкрасявате. Цените са достъпни и често има намаления, а вие просто трябва да намерите подходящ кът за да поставите новата си любима вещ.