Скрин

За повече комфорт в спалнята допълнете с комплект скрин и огледало Зебрано

Спални

Най-голямото удобство на ползването на скрин в спалнята е това, че той може да се превърне в една много компактна и разумна мебел, която да в достави удоволствие. Чудите се какво му е толкова специално на скрина… онази мебел с много чекмеджета. Днес сме ви подготвили една много креативна изненада, с която не само че въведете ред в спалнята си, но ще откриете и своето кътче за разкрасителни процедури. Каним ви да посетите линка https://www.venus.bg/спални/скринове-и-ракли-за-спалня/скрин-с-гледало-hm10172-01-зебрано и да се уверите как с един скрин наистина са възможни чудеса.

Скрин с огледало – композиция за ценители на спалния уют

Произхода на скрина  и появата му като подвижна мебел за съхранение на военни униформи премина пред разнообразни трансформации докато стигне до това, което днес откриваме в комплекта скрин с огледало Зебрано. Много интуитивна и интегрираща се в интериора мебел, която има няколко роли:

Скрин с огледало
  • Това е скрин с две колони чекмеджета;
  • Практично огледало, което ви дава възможност да се понагласите преди да излезете т дома;
  • Идеалната мебел, която е много добра възможност за комбиниране на скрин с тоалетка и огледало в едно.

И ако си мислите, че цената тук би била убийствено висока заради множеството функции на обзавеждането то сте в грешка. Радваме се да споделим с вас, че мебелен магазин Венус представя това компактно решение на много прилична цена. А какво получавате? Имате си мебел, която е с цели шест чекмеджета, удобна и практична за подредба на домашен текстил. Освен това си имате нещо удивително функционално – огледалце, което винаги е в готовност за вашите козметични и разкрасителни терапии. Няма как да не останете впечатлени от изисканата модерна визия на комплекта Зебрано, изработен от устойчиво и здраво ПДЧ с модерни извити дръжки, които намаляват риска от наранявания.

Няма нужда да подценявате ролята на скрина, който днес е в комплект с огледало. Създайте съвършената идилия, уют и спокойствие на символична цена.