диван за кухня

Защо да изберем разтегателен кухненски ъгъл

Други Интериорни Идеи

Мебелите, които купуваме за своето жилище трябва да бъдат качествено изработени, да предлагат удобство и по възможност да изпълняват различни функции. Тъй като съвременните апартаменти са по-маломерни, вещите които са снабдени с механизми и подобрения са най-предпочитани. В трапезарията вместо добре познатите столове за хранене, бихте могли да сложите един кухненски ъгъл разтегателен. Подобна мебел ще допринесе много за уюта в помещението, а и ще ви предостави редица предимства. Колкото повече научавате за модерния разтегателен кухненски ъгъл, толкова повече ще ви се прииска да притежавате подобна вещ.

Основни предимства на кухненския ъгъл

Днес насочваме вниманието ви към тази мебел, тъй като нейните предимства са огромни предвид достъпната ѝ цена. Здравата и надеждна конструкция е гарантирана от естествената дървесина, която се влага. Подобен диван ще ви даде шанс да организирате комфортен кът за почивка, а и да настаните повече хора край масата. Много по-удобно е да се стои на мека и тапицирана мебел, отколкото на стандартния стол. Разтегателният механизъм с който са снабдени кухненските ъгли е огромен бонус и винаги полезна функция. Бихте могли на спокойствие да си почивате след работния ден или пък да настанявате гости, които са останали да нощуват. Разтегателните кухненски ъгли са много удачен избор и за малки квартири, където мястото не достига и нямате достатъчно спални. Venus.bg е онлайн магазина в чиито каталог ще откриете едни от най-добрите модели. Трапезен разтегателен диван Мак:

ъглов диван
  • Модел Мак включва голям диван с механизъм за разтягане, малък диван и още един модул;
  • Освен с приятната си форма кухненският диван предлага и една друга практична функционалност- функция сън;
  • Механизмът за сън се отваря посредством издърпване на подматрак;
  • Изработен така, че да осигури най-голямо удобство, след дълъг работен ден;
  • Отделните модули позволяват обръщане на ъгъла в зависимост от помещението и индивидуалните предпочитания.

Ако изберете подобна мебел от Venus.bg със сигурност ще останете доволни от удобството и комфорта които тя предлага. Трапезарията няма да бъде строга и официална, а уютна и предразполагаща към почивка.

Лесно ли е да съчетаем дивана с интериора в помещението

Този тип мебели са изключително непретенциозни. Г-образната форма позволява да бъдат поставени на възможно най-удобното място, където няма да пречат, а само ще предоставят ползи. Кухненските ъглови дивани с разтегателен механизъм са в раздел мека мебел, което означава че са облечени в някакъв вид тапицерия. Вие сами избирате десена и вида на дамаската в зависимост от останалите мебели. Каталогът е богат, така че със сигурност ще откриете нюанси кореспондиращи с вашия дом. Изберете да направите стаята по-практична и функционална с покупката на подобна качествена и достъпна мебел.