Разчупете офиса и го направете по-креативен с помощта на Люлеещ стол.

Антрета и Портманта Бюра Гардероби Други Интериорни Идеи Кухни Матраци Мебели за Хотели Мека мебел Секции Спални

Ако желаете да направите офиса си модерен и стилен тук ще Ви представим едно нестандартно и интересно решение. Една обикновена мебел ще внесе много шик и чар в помещението и ще радва вас и колегите Ви.

Люлеещ стол в офиса. Наистина звучи малко налудничаво, но този стол ще придаде една елегантност и стил в помещението. Пазара предлага огромно разнообразие от форми, размери и цветови гами. Можете да направите Вашият избор като се съобразите с останалите мебели и изберете подходящия вид.

Този малък функционален стол е на първо място лек. Можете да го позиционирате където пожелаете. Поради не много големите си размери имате възможност да го прибирате под бюрото, в шкаф или дори под офис стола, когато не се използва.  Те са лесни за поддръжка и не изискват кой знае какви грижи. Имате възможност да използвате дори като стъпало, на което да стъпите и да вземете папка с документи от най-високият рафт на етажерката в офиса. Използвайте както намерите за добре. В почивката дори може да повдигнете краката си да отпочинат. Ето вече сте в зоната за relax на работното място.

Сигурно си мислите, че поради функциите му – люлеене, недостатъка им е, че са нестабилни. Но това е много погрешно твърдение. Всеки уважаващ себе си дизайнер или производител  обръща голямо внимание на това. Все пак тази мебел ще бъде използвана, а не просто ще бъде декорация в дома или офиса.

Да обърнем малко внимание на материалите, от които се изработват люлеещите се столове. За да бъде тази мебел като допълнение към интериора в офиса е желателно да се съобразите това от какъв материал и цветови диапазон са направени. Ако офисът е модерен и голяма част от мебелировката е от цветен плексиглас(който в момента е много актуален) изберете и Люлеещият стол да бъде от такъв материал. Интериорните дизайнери са развихрили въображението си и са постигнали един наистина уникални визии на това само по-себе си просто столче. Той може да бъде в контрастен цвят за да изпъква и да придава свежест. За предпочитане е и формата и да бъде по-разчупена и нестандартна, така още повече ще привлича погледите върху себе си и ще бъде едно малко бижу в офиса Ви. Направете  работното място още по-забавно и позитивно.

Офисът Ви е в аристократичен стил и всички мебели са от масивно дърво то в случая и столът – люлка трябва да е в тон с интериора. Няма как тук да се впише оранжев Люлеещ стол от по-горе например. Дървото носи аромата на гората и придава стабилност и уют в помещението. Изберете Люлеещ стол от същата серия, за да не нарушите цялостната визия. Тапицерията и направете с два тона по-светъл оттенък от тази на офис столовете. Тук бихте могли да се спрете и на по-разчупена форма, например да изглежда като осмица, а не стандартен квадрат. Така също не само, че ще има допълнение към цялостната визия, но едновременно с това отново ще привлечете погледите върху интересният стол.

Ако предпочитате класиката в жанра заложете на стандартния семпъл Люлеещ стол. Той няма да натрапва с присъствието си и ще бъде на мястото си само когато имате нужда от него. За да не изглежда прекалено скучно бихте могли да и предадете повече чар ако изберете цветна, весела украса на Люлеещият стол.

Важно е да се забавлявате и да създадете малко настроение за Вас и колегите от офиса. Насладете се на интериора около Вас и създайте уютна творческа атмосфера. Създайте собствено специално място, където ще развивате креативността и въображението си.

Интересно нали, как един стол, който баба ви е обожавала може да се впише в интериора на офиса, това е силата на интериорният дизайн, всичко е възможно!

Вижте повече статии на тази тема или коментирайте смело! Благодарим ви за четенето!