матрак

Защо еднолицевите матраци на Венус са моделът, който трябва да имате

Други Интериорни Идеи

Когато говорим за комфорт у дома, трябва да предвидим и подходящ матрак за спалнята. Сънят е определящ за нашето здраве и ако не си осигурим необходимата твърдост и релакс докато почиваме, може да си създадем редица здравословни проблеми. Днес производителите са се постарали да ни предложат различни възможности, изработени внимателно и прецизно от качествени материали. В сайта на онлайн магазин Венус, ще открием огромно разнообразие от модели на еднолицеви матраци, които впечатляват с достъпните си цени и качеството на изработка.

По какво се различава еднолицевият от двулицевия матрак

Моделите, които се използват само от едната страна предлагат множество предимства. Те имат монтирана подматрачна рамка и не се налага да я купуваме отделно и да влагаме още средства. Цената им е много по-достъпна, защото имат и по-кратък експлоатационен живот. Ако обаче се грижите правилно за новия си артикул, той ще ви служи надеждно достатъчно дълго време. Периодично е хубаво да бъде завъртан по оста глава-крака, което ще му позволи да се износва равномерно. Еднолицевите матраци са   изработени от разнообразни материали във вътрешността си, като голямата част от тях са снабдени и с калъф с антибактериално покритие. Тези модели ще ви предоставят достатъчно удобство и комфорт, за се наспивате максимално добре.

Как да изберете еднолицев матрак и да  разберете размера му

Ако първо избирате нов еднолицев матрак преди леглото е хубаво да вземете максимално голям, за да имате достатъчно простор по време на сън. За семейната спалня ширината на модела, може да бъде спокойно 144 см; 160см; 164см; и 180см. Ако пък просто сменяте стария модел с нов, трябва внимателно да измерите вътрешното пространство на леглото за да може артикулът да бъде поставен точно в отвора. Онлайн магазин Венус ви предлага да разгледате един от моделите, които със сигурност би ви допаднал. Еднолицев матрак Асмара:

"Мебели Венус"
  • Еднолицев модел „Асмара“ е с ядро от покет пружини, адаптиращи се спрямо извивките на Вашето тяло, като така ще Ви осигурят правилна позиция по време на сън;
  • Пенополиуретанова пяна с висока плътност, която ще Ви предостави необходимото удобство по време на сън;
  • За допълнително удобство „Асмара“ притежава вградена ламелна рамка, заради която не е нужно да закупувате отделно подматрачна;
  • Моделът е обвит в текстилен калъф, прошит с обемна вата, за допълнително удобство.

Предложеният днес вариант ви предоставя средна мекота, но бихте могли да разгледате и другите предложения, за да откриете тази твърдост, която е подходяща за вас. Това изключително важно условия за да чувствате стабилност и надеждна опора по време на сън.