употребявани коли

Съвети от автосалони Капитол за покупка на употребявани автомобили

Дрги Интериорни Идеи

Би било страхотно да можем да си позволим чисто нова кола, която да закупим от лъскав автосалон. Не винаги желанието ни се увенчава с успех и се налага да направим компромиси не само с избраната марка, но и с годината на производство на превозното средство. избора на нов личен автомобил обаче е голяма отговорност. Казват, че е чист късмет да попаднеш на добра оферта и изгоден автомобил, но всъщност е въпрос на правилна преценка и наистина е важно ако сте неопитен и млад шофьор да поверите избора на опитни специалисти. В днешната статия наши гости са експертите от автосалон Капитол, които любезно ни предоставят съвети за избор на возило втора ръка. Тъй като няма статистика за коли, при които най-много пътни инциденти, а основната причина за ПТП се дължат на поведението на самите водачи, то можете да отхвърлите категоризирането по сигурност на автомобила. Преди да излезе на пътната настилка едно превозно средство то преминава редица изпитания и тестове, които да гарантират безопасността на водачите при спазване на правилата за движение по пътищата. Така, че други следва да са критериите ви за избор на употребяван автомобил. От автосалони Капитол съветват водачите да не залагат на кола като приоритет са определени марка, а на такава, която могат реално да поддържат. Често се оказва, че се купуват дори и мощни коли, но водачите не мислят за евентуални ремонти, които в последствие ще се появят. Колкото по-скъпа е едно кола, толкова по-висока цена ще е и нейната поддръжка. Ето ви причина преди да вземете конкретно решение да помислите върху последствията.

Над 90 % от колите втора ръка са внос от Германия, Италия, Франция и други европейски страни. Всеки един човек иска да поддържа стандарт и да кара хубава кола, но нейното обслужване може да се окаже доста сериозен разход. Много грешно е твърдението, че когато се купи по-скъпо употребявано возило то разходите по него ще бъдат по-малки. Това не  е точно така, поради факта, че има доста автоконсумативи, които задължително трябва да подмените- ролки, масла, филтри  и други. Така, че със сигурност това ще натовари цената на колата поне с 10 %.покупка на автомобил

Поредното предизвикателство за желаещите да купят кола втора употреба е дали да купят такава с порите, които разполагат или пък да вземат кредит за по-скъпо возило. От автосалони Капитол съветват своите клиенти първо да си направят преценка на финансовото състояние. Безспорно един кредит е добре дошъл, но в труден момент. Ако разполагате с пари за среден клас автомобил, но пък имате желание за нещо по-луксозно можете да вземете кола на изплащане, но преценете дали това е оправдано. Когато човек разполага с добри месечни доходи не е проблема да поеме вноските по –луксозното си возило, но ако просто имате непреодолимо желание да погалите егото си и да карате супер луксозно превозно средство, но не разполагате с достатъчни финансови месечни постъпления, то в случая кредита не е за препоръчване.

Преди да купите избраната кола тест драйва е задължителен. Това ще гарантира, че именно с този автомобил ще се чувствате добре по време на пътуване. От автосалоните на Капитол съветват никога да не купувате кола по снимка без да сте проверили нейните качества. Офертата може да е супер изгодна, но в крайна сметка да се окаже, че сте платили за нещо, което е коренно различно от снимките, по които сте избрали. С натрупания опит специалистите от автосалони Капитол определено са се научили да дават съвети на своите клиенти. Освен, че е правилно да се съобразите с финансите си не подценявайте и гаранцията, която водещите автосалони и автокъщи предоставят на своите клиенти. Това ще даде право при нередност да търсите правата си като потребител.