качествени дюбели

Видове дюбели според приложението им

Ремонт и Строителство

Главната роля на дюбелите е да бъдат извършени монтажни дейности по стени, облицовки и тавани. За осигуряване на здрава сглобка крепежа се поставя в направения отвор и чрез навиване винта в него се гарантира уплътняване на отвора чрез така наречения принцип на раздуване. Богат асортимент от крепени продукти се предлагат в търговската мрежа. Когато избирате такива елементи е необходимо да сте детайлно запознати с видовото им многообразие, тъй като само така ще можете да сте сигурни в направените монтажи. Представяме ви най-често използваните в строително – ремонтните и монтажни дейности дюбели от Itt-shop.bg, които можете да поръчате ори онлайн.

Видове

Освен най-използваните, популярни като универсални модели от Itt-shop.bg представят и колекция от варианти, които са фокусирани върху по-специализирани монтажни дейности. Обикновено се предлагат в комплект с подходящи винтове, което осигурява на монтажниците сигурност при извършваните действия. Не са рядкост и самостоятелно предлаганите, тъй като има специфика на монтажа, при които се прилагат различни винтове.

Видовете крепежи, които можете да поръчате от онлайн магазин Itt-shop.bg са:

  • Класически

Те са характерни с това, че се приспособяват почти във всички повърхности и се използват за така наречения бърз монтаж;

  • За зидария и бетон

С високо качество и здравина се отличават тези модели, на които можете да разчитате за извършване на монтажни дейности в твърди бетонови повърхности;

дюбели
  • За газобетон

Специализирани дюбели, които осигуряват максимално задържане на съединението;

  • За изолации

Също специализирани крепежи, които имат малко па-различна форма с цел да се закрепи изолационния материал върху различни повърхности като тухла, бетон, камък;

  • Дюбели пирони

Специфичното при този вид дюбели е, че се монтират чрез удар;

  • За окачени тавани

Гарантират здравина на профилите, които държат стабилен декоративния окачен таван.

Многообразие от висококачествени крепежни елементи ще откриете в магазин Itt-shop.bg. Подсигурете си стабилен и сигурен монтаж с правилните видове, предоставени на отлична цена.