Холна маса

Декоративната масичка – защо не бива да я пренебрегваме

Други Интериорни Идеи

Декоративните помощни масички станаха доста популярни в съвременния дом. Наистина те са инструмент, чиито ползи са не малко, а освен факта, че са видимо красиви и внасят очарование в интериора е важно да отбележим и това, че никак няма да ни бъде скъпо да се сдобием със съвършеното творение, допринасящ за персоналния ни комфорт.

Как да я изберем

Има множество наръчници, които ни дават насоки за това как да изберем декоративна масичка. До каква степен са приложими към вашия интериор е трудно да кажем, но наистина има технически показатели, които са специфични спрямо всеки избор така, че е важно да се съобразите с тях за са не се превърне от ефект присъствието на масичката в дефект.

  • Изберете подходящ за интериора стил

Разновидностите като дизайнерско изпълнение са много. Малки, големи, с нестандартни форми – това, което ще пасне на визията на хола би било правилно. Търсете синхрона между отделните модули!;

дизайнерска васа
  • Растяща или статистична

Става въпрос ма декоративните маси, които разполагат с различни функции – издърпващи се части, които да се ползват като чекмеджета, повдигащи механизми или такива увеличаващи размера на плота.

  • Роля

Присъствието на декоративна маса не означава на всяка цена, че тя е просто статичен декоратор красящ обстановката. Масата е помощен инструмент, който да ползвате като поставка за цветя, лични вещи.

И ако вече сте си набелязали нова масичка, която да ползвате то ето, че е време да помислите къде ще я позиционирате. До меката мебел, в някой от свободните ъгли на стаята – въпрос на виждане е къде ще я поставите, но помнете, че това все пак не е основен, а декоративен елемент, който допълва интериора, а не е в центъра на събитията.

Декорацията в едно жилище винаги е играла съществена роля като завършващ щрих, който поднася цялостност на интериора. С избора на красива декоративна масичка имате шанса на 100 % да подобрите своя холен кът и да го превърнете в едно практично и красиво място.