масичка

Как да направим дневната уникална с дизайнерската холна маса

Други Интериорни Идеи

Защо да не си подарим малко повече красота в ежедневието, посредством мебел която ще впечатлява със самото си присъствие. Дизайнерска холна маса е правилното решение, за да имаме дневна в която с удоволствие ще прекарваме свободното си време. Обзавеждането има ключова роля за това да се чувстваме комфортно. Обърнете внимание на новите и актуални модели, които се отличават с невероятно атрактивна визия и несравними функционалности. Онлайн магазин Venus.bg ви предлага съвременни артикули с детайлна изработка.

Как да изберем перфектната холна маса

Характерна черта на дизайнерските модели е това, че визията им привлича с красива орнаментика и различни форми. Тъй като вариантите са разнообразни имате шанс да вземете или по класически модел дизайнерска холна маса или такава която е извънредно модерна и отличаваща се с иновативно излъчване. Хубаво е да заложете на акцентна мебел, която ще ви носи радост само с перфектния си външен вид. Не е изключено обаче да намерите и дизайнерска холна масичка с различни механизми и функционалности. Това може да бъде под формата на повдигащ се плот, интересни чекмеджета и рафтове за съхранение и други. Venus.bg представя следния вариант. Холна маса Dalia с подвижен плот:

холна маса
  • Модел „Dalia“ е ниска мебел със стилен дизайн, изработена от две части;
  • Горната част може да се завърта в различни посоки;
  • При преместване на плота се откриват две ниши в основата;
  • Изработена от МДФ и гланциран МДФ материал;
  • Моделът се предлага в два цветови варианта.

Изключителен артикул, който ще раздвижи обстановката по един неповторим начин. Подвижният плот винаги е добра опция, ако искате да се чувствате по-удобно когато поставяте нещо там. Възможността за съхранение на различни вещи не е за подценяване.

Как да съчетаем холната маса с останалите мебели

Щом искаме да направим атмосферата по отличителна естествено е да изберем подобен модел. Дизайнерските мебели винаги са привлекателни, защото в тях е вложена не само креативност, но и много фантазия. Ако вече имаме определен стил с който сме декорирали интериора е добре този акцентиращ елемент да се впише подобаващо в дневната. Бихте могли да съчетаете холната масичка по материалът от който е изработена. В случай, че секцията ви е в дървесен нюанс то ще бъде подходящо и дизайнерската мебел да е изработена в такива тоналности. Днес много популярни са артикулите от MDF, които могат да бъдат изработени във всякакви цветове и форми. Каталогът на онлайн магазина ви дава шанс да се запознаете подробно с характеристиките на различни варианти кой от кой по-красиви и впечатляващи.