матрак

Кое прави еднолицевия матрак желан и предпочитан от семействата

Матраци

Новият матрак е инвестиция, която трябва да направите през определен период от време, когато старият модел започне да се износва. Това ще го разберете не само по гаранцията му, но и спрямо вашите усещания. Ако от известно време се събуждате схванати, недоспали и в лошо настроение, това със сигурност е индикация, че вашият матрак вече е за смяна. Част от клиентите споделят, че предпочитат еднолицевите модели като по-бюджетни с добро ниво на качество и комфорт. Научи повече за различните модели предлагани от онлайн магазин Венус.

Какъв размер еднолицев матрак да изберете

Изборът на правилен размер е много важен. Размерът на еднолицевия матрак – дължина , ширина и височина,  трябва да се съобразени и да подхождат на леглото за което го купувате. Научете повече за различните възможности, които може да поръчате от Венус. Препоръчително е да избирате модел, който е поне с 10-15 см по-дълъг от вашия ръст. Ако ще спите сами е подходящо матракът ви да е поне 80 см  широк, но ако искате да се чувствате по-уютно в леглото 90 см са идеално решение. За двойните еднолицеви матраци най-икономичен вариант е 140 см. Непременно научете повече за това какви размери се предлагат във Венус. За оптимална ширина се смята размера 164 см. Клиентите, които са свикнали на лукс и обичат да имат повече пространство могат да изберат 180 или 200 см.

Еднолицев матрак

Еднолицев модел Атина Делукс от venus -научете повече за характеристиките:

  • Изработен от ядро с пружинен пакет „Бонел“, гаранция за здравина и рамка от иглолистна дървесина с ламелна скара;
  • В съдържанието на артикула влиза борд от плътна полиуретанова пяна, слой от нетъкан текстил и завършва с покритие от тъкана дамаска „Атина“ със съдържание на памук;
  • Антибактериален.

Стига да изберете подходящ размер вие ще имате няколко години спокойна и релаксираща почивка. Научете повече за всички модели на venus.