мебели за кухня

Лесно ли е да изберем нови и функционални кухненски шкафове?

Други Интериорни Идеи

Когато трябва да търсим подходящо обзавеждане за дома си, често се насочваме към съвременните онлайн магазини. Мебелите тук са изработени от качествени и здрави материали, които гарантират дълга употреба и красива визия на помещенията. Днес ще поговорим по-конкретно за кухнята, която трябва да бъде не просто красива, а и много удобна за домакинята. ВЕНУС кухненски шкафове имате възможност да поръчате през онлайн каталога. Ако имате време и желание е лесно модулите да бъдат съчетани от вас по личен проект, а в противен случай се доверете на готовите комплекти.

Как да определим кои кухненски шкафове са подходящи за нашия дом?

Съвременните мебели за кухня се отличават по това, че представляват една голяма конструкция съставена от различни шкафове. Те се монтират в горен и долен ред, за да подреждате удобно всичките си домакински аксесоари. Електроуредите също могат да бъдат вградени в отделни модули, като по този начин се вписват в дизайна на кухненския комплект. Лесно ще изберете подходящо обзавеждане, ако се съобразите с размера и свободното пространство на кухненската зона. Винаги мерете много точно, тъй като модулите трябва да бъдат долепени плътно един до друг без никакво разстояние. Когато купувате готов комплект, ще получите термоплот и термо гръб, които ще си подхождат като дизайн с останалите елементи.

При подобна покупка задължително трябва да се съобразите с ежедневието на вашето семейство и това колко често използвате помещението. От значение е имате ли много домакински пособия за съхранение, обичате ли готварството и какъв дизайн мебели предпочитате. Благодарение на актуалните материали за изработка всички изделия изглеждат красиво и могат да бъдат направени в най-различни нюанси. От Венус предлагат един примерен модел. Ъглова кухня Винтидж 160/200 см., плавно затваряне, МДФ сноу/бяло:

винтидж кухня
  • модел Винтидж 160/200 – изискано и практично предложение за обзавеждане на едно съвременно жилище;
  • съставена е от горни и долни шкафове с механизми за плавно затваряне на вратите;
  • включително шкаф с място за вграждане на готварска печка и шкаф за мивка;
  • моделът се изработва от висококачествено ПДЧ 16 и МДФ 18 мм.

Красиви и практични мебели, които ще променят излъчването на цялото помещение и ще ви създадат множество удобства. Механизмите за плавно отваряне и затваряне на шкафове и чекмеджета са най-добрата опция в модерното обзавеждане, която ви осигурява комфорт и приятна обстановка.

Да се доверим ли на модели изработени от MDF и ПДЧ?

Ако търсите качествено направени модули ще останете доволни от MDF и ПДЧ плоскостите. Те ви гарантират здравина и дълга употреба на мебелите, защото като характеристики се доближават максимално до дървесината. Техен огромен плюс е това, че се почистват много лесно и не биха се повредили от влага, каквато има в тази част от жилището.