Тенти за балкон – необходимата защита за летния сезон

Дрги Интериорни Идеи

Балконските тенти са практични методи, с които подобряваме слънцезащитата. Много собственици на апартаменти с големи тераси наистина през лятото изпитват нужда да намерят някакъв ефективен метод да се справят с високите температури.когато навън е следобед и температурите показват почти четиридесет градуса имате чувството, че можете да изпържите яйце на балкона си. Каквито и вътрешни щори да имате на прозорците си то ако балкона или тераса Ви са открити топлината несъмнено ще влиза и в помещението. Затова представяме тенти за балкони Бургас. Кипро е производител в региона на висококачествени средства за слънцезащита. Туристическата насоченост на региона предполага наличието на много открити заведения, където хората да прекарват времето си и да си почиват. Независимо дали търсите сенник или тента за балкона или за кафенето в парка то Кипро ще осигури тази така желана сянка за Вас и клиентите Ви.

Балконските тенти биват няколко разновидности. В зависимост от разполагаеми бюджет ще предложим най-изгодното предложение. Всъщност независимо от цената моделите тенти за балкони или сенници за търговски площи са достатъчно ефективни да ви предпазят от горещините и силното ултравиолетово лъчение. Здравата конструктивна част на моделите тенти предоставя възможност да ги използвате доста дълъг период от време. Винили или други текстилни покривала са също устойчиви на високи температури. При тях гаранцията за ефективност също е достатъчно дълга във времето и смяната им може да се наложи след няколко години.

Тенти с чупещо рамо, такива които наподобяват кошница и други ще видите като модели в сайта на Кипро Бургас. Предлага се възможност тентите за балкони или сенниците за заведения да бъдат изработени по индивидуални размери. Освен това винаги се съобразяват и цветовите възможности на съоръжението. Не било редно да сложите розова тента на жълта фасада. специалистите, които взимат размерите за тентата предлагат няколко варианта , които биха били съпоставими с архитектурата и цвета на фасадата на сградата. Затова не само е важно да заявите даден модел слънцезащита, но това трябва да бъде съобразено и с други фактори, като цвят, стил, размер и много други.

Кипро предлага професионално обслужване, съвети и изпълнение на възложените поръчки. Клиента е този, който заявява своята необходимост от определен вид съоръжение. При оглед на място специалиста може да предложи по-ефективен вариант, който да бъде и по-изгоден. Затова се доверете на професионалистите от Бургас. Множеството доволни клиенти са тези, които ни провокират да работим по-качествено и да предоставяме нови технологични възможности за слънцезащита на балкони на сгради, заведения, хотели и много други.